Trajnime

FSHF nis kursin e rinovimit të licencave B, A & PRO për trajnerët shqiptarë

Ka nisur të hënën në Federatën Shqiptare të Futbollit kursi i rinovimit të licencave për trajnerët shqiptarë....
Më shumë

LICENSING POLICY STATEMENT OF AFF CLUBS

For the Albanian Football Federation the implementation of the club licensing system is and remains one of the main...
Më shumë

DEKLARIMI I POLITIKËS SË LICENSIMIT TË KLUBEVE TË FSHF‑SË

Për Federatën Shqiptare të Futbollit zbatimi i sistemit të licensimit të klubeve është dhe mbetet një nga...
Më shumë

Kalendari i Kurseve të Liçensimit të Trajnerëve gjatë periudhës Shtator 2017 – Korrik 2018

Datë 04 Shtator 2017                            Goalkeeper  UEFA   A Datë 05...
Më shumë