Lajme

Loja si profesion – Këshilla pune nga Luigi Febbrari

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletik të ekipeve...
Më shumë

Sot mjekët janë kombëtarja jonë. Faleminderit për sakrificën tuaj!

Federata Shqiptare e Futbollit vlerëson maksimalisht punën, mundin dhe sakrificën e mjekëve,...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së 11‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së dhjetë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së nëntë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Këshilla për stafet teknike, çfarë duhet të bëni gjatë periudhës së COVID‑19

Bota e futbollit nuk është ndalur, ajo thjesht është duke pritur të fillojë përsëri, derisa pandemia e shkaktuar...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së tetë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Mesazhi i UEFA‑s: Epidemia nuk do t’i ndalojë kompeticionet tona të vendosen në fushën e lojës

Letra zyrtare e dërguar nga Presidenti i UEFA‑s Ceferin, drejtuesi i ECA, Andrea Agnelli, dhe...
Më shumë

LOJA SI PROFESION – KËSHILLA PUNE NGA LUIGI FEBBRARI

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletik të ekipeve...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së shtatë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së gjashtë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së pestë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Federata e Futbollit i kërkon Këshillit të Ministrave të kompensojë futbollin shqiptar të dëmtuar tashmë nga ndalimi i të gjithë aktiviteteve

Federata Shqiptare e Futbollit i ka dërguar një letër Këshillit të Ministrave dhe i ka kërkuar garantimin e anës...
Më shumë

Si të stërviten fëmijët e moshës 8‑14 vjeç në kushte shtëpie, Armand Dama shpjegon seancën e pestë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së katërt

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë