Lajme

Dokumentarë për futbollin e femrave

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t’ju vijë...
Më shumë

Rruga e rritjes së një futbollisti

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletikë të...
Më shumë

Air Albania Stadium vlerësohet me Çmimin BigSEE Architecture Awards 2020

Air Albania Stadium, investimi më i madh në historinë e sportit shqiptar, vazhdon të prodhojë lajm edhe pas...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 23‑të

Federata e Futbollit po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të pandemisë...
Më shumë

UEFA amendon rregulloret e Programit Hatrick IV dhe V për të ndihmuar federatat anëtare

Ditën e sotme qeveria e futbollit europian, UEFA, me mbështetjen e byrosë së Komitetit HatTrick, drejtuar nga...
Më shumë

Komiteti Ekzekutiv vendos datën e Asamblesë së Përgjithshme 2020

U zhvillua ditën e sotme mbledhja e radhës e Komitetit Ekzekutiv të Federatës Shqiptare të Futbollit. Mbledhja e...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 22‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 21‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

UEFA njofton mbi miratimin e Udhëzuesit të Parimeve të Pranueshmërisë së klubeve në garat europiane

UEFA cilëson se kualifikimi për kompeticionet europiane duhet të jetë mbi merita sportive, gjithashtu të...
Më shumë

Stili i lojës së skuadrave në Kategorinë Superiore, një analizë nga Alarico Rossi

Si luan një ekip? Shumë e thjeshtë për të thënë mirë apo keq. Nëse doni të jeni të drejtë, duhet të flisni...
Më shumë

“Dita Botërore e Librit”, FSHF sugjeron libra për futbollin e fëmijëve dhe të rinjve

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t’ju vijë...
Më shumë

Vendimet e mbledhjes së Komitetit Ekzekutiv të UEFA‑s

U zhvillua ditën e sotme mbledhja e radhës së Komitetit Ekzekutiv të UEFA‑s ku u diskutua në...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 20‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Shulku takim me Dr. Piperon dhe Harxhin: Faleminderit për sakrificën tuaj!

Federata Shqiptare e Futbollit vlerëson maksimalisht Kombëtaren...
Më shumë

Loja si profesion – Mendime dhe fjalë në një kaos të organizuar

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletik të...
Më shumë