Lajme

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 19‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Filma mbi futbollin për të rinjtë

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t’ju vijë...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 18‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Libra për futbollin e femrave

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t’ju vijë...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 17‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Filma për futbollin e fëmijëve

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t’ju vijë...
Më shumë

Analiza statistikore për Kategorinë Superiore – Kontrolli i topit dhe golat nga Alarico Rossi

Futbolli dhe numrat. Për shumë analistë, të dyja nuk bashkohen. Por duhet të themi që me mundësinë e të pasurit...
Më shumë

UEFA mbledh Komitetin Ekzekutiv dhe Sekretarët e Përgjithshëm javën e ardhshme

Qeveria e futbollit europian ka thërritur javën e ardhshme një mbledhje të Komitetit Ekzekutiv dhe Sekretarëve të...
Më shumë

Filma për futbollin e femrave

Federata e Futbollit krahas ushtrimeve dhe udhëzimeve si të stërviteni në kushte shtëpie, ka menduar t'ju vijë në...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 16‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 15‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Loja si profesion – Mendime dhe fjalë në një kaos të organizuar

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletik të...
Më shumë

FSHF ngushëllon Presidentin Duka për ndarjen nga jeta të nënës së tij

Federata Shqiptare e Futbollit dëshiron t'i shprehë ngushëllimet më të ndjera Presidentit të FSHF, Armand Duka...
Më shumë

Si të stërviten të rinjtë e moshës 15‑19 vjeç në kushte shtëpie, Nevil Dede shpjegon seancën e tretë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Përgatitje atletike në kushtet e shtëpisë, ushtrimet e ditës së 14‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë