Lajme

Si të stërviten fëmijët e moshës 8‑14 vjeç në kushte shtëpie, Armand Dama shpjegon seancën e katërt

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Si të stërviten fëmijët e moshës 8‑14 vjeç në kushte shtëpie, Armand Dama shpjegon seancën e tretë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së tretë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Si të stërviten fëmijët e moshës 8‑14 vjeç në kushte shtëpie, Armand Dama shpjegon seancën e dytë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së dytë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Video ilustruese si të stërviten fëmijët e moshës 8‑14 vjeç në kushte shtëpie, shpjegon Armand Dama

Federata e Futbollit, në vijim të programit të saj kombëtar për periudhën pandemike të shkaktuar nga...
Më shumë

Presidenti Čeferin letër falenderimi FSHF dhe federatave të tjera për solidarizimin dhe bashkëveprimin

Presidenti i Qeverisë Europiane të Futbollit, UEFA, z.Aleksander Čeferin, ka dërguar një letër falenderimi dhe...
Më shumë

Mesazh solidarizimi dhe mbështetjeje për klubet dhe futbollistët nga Federata e Futbollit

Në këto kohë të jashtëzakonshme që po kalon vendi ynë dhe gjithë Europa, solidarizimi dhe mbështetja e...
Më shumë

UEFA vendos shtyrjen e afatit për licensimin e klubeve

Qeveria e futbollit europian, UEFA, duke parë zhvillimet e fundit mbi përhapjen e virusit COVID‑19...
Më shumë

Vendimet e mbledhjes së jashtëzakonshme të UEFA‑s

Qeveria europiane e futbollit, UEFA, thirri sot në mesditë një video‑konferencë përmes...
Më shumë

Vajzat & djemtë e kombëtares kanë një mesazh: “Të qendrojmë në shtëpi”

Vajzat & djemtë e kombëtares në vlerësim të situatës pandemike që gjendet tashmë Europa dhe mbarë bota për...
Më shumë