U-17, turne ne Austri

Kombetarja U-17 do te zhvilloje nje turne miqesor ne Austri, i cili pritet te filloje ne daten 24 Prill deri ne daten 1 Maj 2015, ndeshjet per grupin tone do te jene :

Shqiperi – Meksike ora 15:00, 25 Prill 2015

Shqiperi – Austri ora 15:00, 26 Prill 2015

Shqiperi – Brazil ora 17:00, 27 Prill 2015

Grumbullimi i ekipit tone do te filloje diten e premte, date 17 Prill ne hotel “Tropikal” dhe do te nisen ne Austri ne daten 24 Prill.

Meposhte do te gjeni dhe listen e futbollisteve te ftuar nga trajneri Xhemal Mustedanagic: 

1.EVEREST        BRACE

SKENDERBEU

2.LIRIM             KASTRATI

ROMA

3.KRISTJAN     NDOJ

A.F.BRIANS

4.ANIO              POCI

ARIS

5.ARMAN         SYKAJ

JUVENTUS

6.STEFAN          ABARA

OLYMPIAKOS

7.VANGJEL        GJERKO

SKENDERBEU

8.GERON           TOCKA

IRAKLIS

9.SOKOL            YMERAJ

APOLLONIA

10.FRENCI         QEROS

INTER

11.VENDI          MARA

SKENDERBEU

12.ENI                XHAFAJ

OLYMPIAKOS

13.DIONIS         CIKANI

PANATHINAIKOS

14.SPIRO           BIRAKU

APOLLON

15.IGLI               DOKO

PANATHINAIKOS

16.SAURO         SELIMI

ASD SPECIA

17.ESAT             KALAJA

F.C.BOLONJA

18.ISMET           SINANI

A.C.MILAN

19.SHABAN       GASHI

A.C.TORINO

20.LEDION         SELAHI

ANDRLEHT

21.MARASH     KUMBULLA              

HELLAS-VERONA

22.KRISTI           KULLAJ    

VAREGEM

23.FATLUM      KURTULLAJ

 VLLAZNIA

24.AMER           DUKA

 TEUTA