Vendimi i Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 02.03.2019

  1. KF “Sopoti”, për hedhje të sendeve të forta në fushë duke shkaktuar ndërprerje të përkohëshme të lojës, në bazë të Nenit 66/3/b të KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pa spektator ne stadiumin përkatës.
  2. KF “Albpetrol”, në bazë të Nenit 13 të KDS, paralajmerohet se në rast përsëritje të shkeljeve disiplinore, do të jetë subjekt i ndëshkimeve që parashikon Kodi i Disiplinës Sportive dhe rregulloret e tjera të FSHF.
  3. Lojtari i KF “Termi” U-19, Besford Doci, për dhunë ndaj lojtarit kundërshtar, në bazë të Nenit 48/1/e të KDS, dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.
  4. Lojtari KF “Kukesi” U-19, Jakup Ademaj, për provokim të publikut, në bazë të Nenit 53 të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.
  5. Lojtari i KF “Kastrioti” U-19, Sirjano Vogli, për dhunë ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/b të KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga aktiviteti.
  6. Shpalljen e mos kompetencës për trajtimin e kërkesës së “Flamurtari” FC, në bazë të Nenit 37 dhe 75 të KDS.
  7. Rrëzimi i kërkesës së KF “Erzeni”, si të pa bazuar në Kodin e Disipinës Sportive dhe Rregulloret e tjera të FSHF-së.
  8. Rrëzimi i kërkesës së KF “Memaliaj”, si të pa bazuar në Kodin e Disiplinës Sportive dhe Rregulloret e tjera të FSHF-së.
  9. Rrëzimi i kërkesës së lojtari Aleksandër Beqiri i KF “Tepelena”, si të pa bazuar në Kodin e Disiplinës Sportive dhe Rregulloret e tjera të FSHF-së.
  10. Rrëzimi i kërkesës së KF “Sopoti”, si të pa bazuar në Kodin e Disiplinës Sportive dhe Rregulloret e tjera të FSHF-së.