Seleksionimet

 • Seleksionim ne Itali per U-21
 • Seleskionimi 21 – 23 shkurt 2012
 • Seleksionimet 1996 Durres, Tirane, Shkoder
 • Seleksionimet 1996 Jugu i Shqiperise
 • Ne Tirane seleksionimet 1996 per lojtaret qe luajne jashte
 • Seleksionimi 3-4 janar ne Tirane
 • Seleksionimi 7-8 janar ne Fier
 • Seleksionimi 1996 ne Greqi, ne date 13-14 Janar 2014
 • Seleksionimi 1996 ne Kamez, lista e lojtareve
 • Seleksionimi 28-29 janar, zona Tirane
 • Seleksionimet per zonat Elbasan, Fier dhe Korce
 • Seleksionimi 28-29 janar, zona Shkoder
 • Seleksionimi 28-29 janar, zona Durres
 • Seleksionimet 1998-1999 ne Greqi, ne date 13-14 Janar 2014
 • Seleksionimet 1998 Durres, Tirane, Shkoder
 • Ne Tirane seleksionimet 1998 per lojtaret qe luajne jashte
 • Seleksionimet 1998 Elbasan, Korce, Fier
 • Seleksionimi i Zvicres
 • Seleksionimi 03 – 04 dhjetor 2012
 • Seleksionimi 16 prill 2012
 • Seleksionimi 13 – 16 shkurt 2012