Shqipëria U15 / Grumbullim 5 ditor dhe ndeshje miqësore

Shqipëria U-15 ka filuar më datën 1 Prill grumbullimin pesë ditor që po zhvillohet në qytetin e Durrësit. Nën urdhërat e trajnerit Armand Dama janë 24 lojtarë, të cilët janë ndjekur më parë në seleksionimet e shumta që janë zhvilluar brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Kuqezinjtë 15 vjeçarë përveç stërvitjeve që po zhvillojnë në Olympic Park, do të zhvillojnë dhe dy ndeshje miqësore me përfaqësueset rajonale të Korçës dhe Tiranës, respektivisht në 3 dhe 5 Prill. Këto ndeshje miqësore do ti shërbejnë trajnerit Dama për të parë dhe vëzhguar me kujdes cilësitë e lojtarëve.

Lista e futbollistëve të grumbulluar: