Shqipëria U-17 / Kundërshtarët dhe kalendari në Mercedez Benz Cup

Shqipëria U-17 e drejtuar nga Elvin Beqiri ka njohur sot kundërshtarët dhe kalendarin e Mercedes Benz Aegean Cup, pas ndryshimeve të bëra nga Federata Turke e Futbollit e cila është edhe organizatoret e eventit. Ky kompeticion zhvillohet në Altinordu nga data 13 deri në 20 janar 2019.

Në këtë turne marrin pjesë 8 skuadra Kombëtare të ndara në dy grupe. Shqipëria U-17 bën pjesë në grupin A sëbashku me Turqinë, Anglinë dhe Moldavinë. Në grupin B bën pjesë Spanja, Rusia, Turqia B dhe Maqedonia. Ndeshjet e fazës së grupeve zhvillohen në 14, 15 dhe 17 Janar, në datë 19 do të luhet ndeshja finale dhe ajo për vendin e 3-të.

Kalendari i ndeshjeve:

14 Janar 2019 Angli-Shqipëri ora 15:00
15 Janar 2019 Turqi-Shqipëri ora 12:00
17 Janar 2019 Moldavi-Shqipëri ora 15:00
19 Janar 2019 Finalja e vendit të 3-të ora 12:00
Finalja ora 15:00