Dorëzohen stemat e FIFA‑s për arbitrimin shqiptar

Sot pasdite Shefi i Sektorit të Arbitrimit në Federatën Shqiptare të Futbollit, Sokol Jareci sëbashku me...
Më shumë

Shqipëria U‑17 / Kundërshtarët dhe kalendari në Mercedez Benz Cup

Shqipëria U‑17 e drejtuar nga Elvin Beqiri ka njohur sot kundërshtarët dhe kalendarin e Mercedes...
Më shumë

RISIA E FSHF, WORKSHOP NDËRKOMBËTAR MBI TË DREJTËN SPORTIVE DHE ARBITRAZHIN

Federata Shqiptare e Futbollit do të organizojë më datë 18 Janar 2019 një workshop ndërkombëtar me titull:...
Më shumë