Shqipëria merr pjesë në turneun miqësor në Turqi "International U-16 Tournament" - FSHF

Shqipëria merr pjesë në turneun miqësor në Turqi “International U-16 Tournament”

Shqipëria U-16 e drejtuar nga trajneri Elvin Beqiri do të marrë pjesë në një turne miqësor në Turqi, “International U-16 Tournament” në datat 14-20 prill 2019.

Kuqezinjtë në këtë turne do të përballen me Turqinë, Bjellorusinë dhe Lituaninë. Përfaqësuesja jonë, do të ketë në dispozicion futbollistë të datëlindjes 2004. U-16 do të fillojë grumbullimin ditën e sotme në kompleksin “Tropikal” Durrës.
Ky është kalendari i ndeshjeve të U-16:

15 prill 2019: Shqipëri-Bjellorusi ora 14:00
17 prill 2019: Turqi-Shqipëri ora 16:00
19 prill 2019: Lituani-Shqipëri ora 16:00

Ndeshjet do të zhvillohen në qendrën e ekipeve kombëtare të Federatës Turke të Futbollit. Më poshtë do të gjeni listën e futbollistëve të grumbulluar nga Beqiri:

× WhatsApp