Vijon kampionati Rajonal i Minifutbollit

Nën kujdesin e sektorit të Zyrave Rajonale dhe Futbollit Amator po vijon kampionati rajonal i Minifutbollit në...
Më shumë

Shqipëria merr pjesë në turneun miqësor në Turqi “International U‑16 Tournament”

Shqipëria U‑16 e drejtuar nga trajneri Elvin Beqiri do të marrë pjesë në një turne miqësor në...
Më shumë