Kupa e Shqipërisë, datat dhe oraret kur do të zhvillohen 1/8

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka zyrtarizuar sot, datat dhe oraret e sakta, kur do të zhvillohen ndeshjet e turit të 1/8 të Kupës së Shqipërisë. Më poshtë do të gjeni kalendarin dhe ndeshjet përkatëse: