Grumbullohet Shqipëria U‑15, Dama: Kemi element shumë cilësorë

Shqipëria U‑15 ka filluar ditën e sotme grumbullimin gjashtë ditor që po zhvillohet në...
Më shumë

Kupa e Shqipërisë, datat dhe oraret kur do të zhvillohen 1/8

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka zyrtarizuar sot, datat dhe oraret e sakta, kur do të...
Më shumë

Besa‑Vllaznia, finalja e Kupës së Shqipërisë U‑19

Kupa e Shqipërisë për U‑19 ka mësuar çiftin finalist që do të përballet të mërkurën në...
Më shumë