Hidhet shorti për Kategorinë e Parë, ja kalendari i plotë

Është hedhur sot paradite, në orën 13.00, në sallën e konferencave të Federatës Shqiptare të Futbollit, shorti për edicionin e ardhshëm të Kategorisë së Parë, për edicionin 2019-2020.

Nën interesimin e përfaqësuesve të klubeve që do të marrin pjesë në këtë kampionat dhe të mediave, skuadrat e Kategorisë së Parë kanë mësuar datat dhe kundërshtarët e tyre për të gjithë javët e këtij sezoni.

Shorti është hedhur nga Shefi i Sektorit të Garave, Lysien Nurishmi sëbashku me specialistin Marjus Sulejmani. Ja si do të ndeshen skuadrat e Kategorisë së Parë, në këtë edicion:

Kalendari, Grupi A
Kalendari, Grupi B