FSHF, QËNDRIM ZYRTAR MBI NDALIMIN E Z.ARMIR GRIMA NGA ANA E POLICISË SË SHTETIT.

Federata Shqiptare e Futbollit është njohur me ngjarjen e fundit të komunikuar zyrtarisht nga ana e Policisë së...
Më shumë

PRESIDENTI DUKA VIZITON SKUADRAT E AKADEMISË “APOLONIA” DHE ECURINË E KURSIT “UEFA B” PËR RAJONIN E JUGUT!

Presidenti i FSHF‑së, Armand Duka ka vizituar sot në ambjentet e Akademisë së futbollit...
Më shumë

FEMRAT U‑19/ KOMBËTARJA FILLON GRUMBULLIMIN PËR TURNEUN ZYRTAR TË TETORIT

Kombëtarja shqiptare e futbollit për femrat, mosha U‑19 e drejtuar nga trajneri Nevil Dede do të...
Më shumë