U21/ SHQIPËRIA HUMBET MIQËSOREN NË ITALI

Përfaqësuesja U‑21 e drejtuar nga trajneri Alban Bushi ka humbur në ndeshjen miqësore të...
Më shumë

KATEGORIA E DYTË, HIDHET SHORTI PËR EDICIONIN 2018‑2019

Në prezencën e zyrtarëve të klubeve të Kategorisë së Dytë, sot në oren 12:00 në ambjentet e FSHF, është...
Më shumë

KA FILLUAR KURSI UEFA B PËR ZONËN E JUGUT NË QYTETIN E FIERIT

Sektori i Edukimit dhe Liçensimit pranë FSHF‑së ka nisur kursin e radhës për nivelin “UEFA...
Më shumë