TURNEU I PERFAQËSUESEVE RAJONALE, PËRFUNDON JAVA E KATËRT

Ditën e sotme, sipas planit nga ekipet kombëtare janë zhvilluar ndeshjet e javës së katërt të kampionatit të përfaqësueseve rajonale të moshavë U-13, U-15 dhe U-17. Ndeshjet e kësaj jave sipas kalendarit janë luajtur në Kamëz, Elbasan dhe Fier. Përfaqësueset rajonale mosha U-13 arritën këto rezultate, nga ndeshjet e zhvilluara:

Fieri U-13 1-1 Tirana U-13
Golat: Koci ‘20/Bode ‘50
Elbasani U-13 0-1 Shkodra U-13
Shënoi futbollisti Hajdari ’50.
Korca U-13 1-2 Durresi U-13
Golat: Grazhdanji ‘55/ Mecja ’40, Duro ’60.

Përfaqësueset rajonale mosha U-15 arritën këto rezultate, nga ndeshjet e zhvilluara:

Elbasani U-15 1-2 Shkodra U-15
Golat: Stafa ‘10/ Boshti ‘6, Maksuti ‘34
Fieri U-15 0-5 Tirana U-15
Golat: Lamce ’8, ’15, Cereni ’25, Ajazi ’33, Begotaraj ’60.
Korca U-15 0-1 Durresi U-15
Shënoi futbollisti Dyrmishi ’70.

Përfaqësueset rajonale mosha U-17 arritën këto rezultate, nga ndeshjet e zhvilluara:

Korca U-17 2-3 Durresi U-17
Golat: Karapanco ’63, ‘77/ Barzezi ’39, Lajthia ’50, Salliu ‘55
Elbasani U-17 2-5 Shkodra U-17
Golat: Gjolena ’31, ‘66/ Mulliu ’10, 50, Elbasani ’53, Martinaj ’57, ’60.
Fieri U-17 1-2 Tirana U-17
Golat: Mezani ‘30/ Tenko ’38, Tuni ’75.
Javën e ardhëshme do të luhen takimet e javës së pestë.