Si të stërviten fëmijët e moshës 8-14 vjeç në kushte shtëpie, Armand Dama shpjegon seancën e dytë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të pandemisë COVID-19. Trajneri i Shqipërisë U-15, Armand Dama do të shpjegojë sot ushtrimin e radhës që duhet të realizojnë futbollistat e vegjël, konkretisht grupmosha 8-14 vjeç.

Është shumë e rëndësishme që gjatë zbatimit të ushtrimeve më poshtë, të respektohet rregulli: një njësi kohe ushtrim dhe një njësi tjetër koha e pushimit.

Kontrolli i topit në ajër (Seanca nr.2)

Për ata që nuk kanë ndjekur seancën e parë: Kontrolli i topit në tokë (Seanca nr.1)