Shqipëria drejt Euro 2020, ja programi mediatik dhe stërvitor për dy ndeshjet eliminatore

E dielë, 17 Mars, ora 11.00

 • Konferencë për shtyp e trajnerit Panucci në ambientet e FSHF ku prezanton dy sfidat dhe listën e të grumbulluarve, ORA 11.00

E hënë, 18 Mars

 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.30
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 15.00 (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E martë, 19 Mars

 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.30
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 15.00 (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë 20 Mars

 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 10.00 (STËRVITJA ME DYER TË MBYLLURA)
 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.30
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 15.00  (STËRVITJA ME DYER TË MBYLLURA)

E enjte 21 Mars

 • Konferencë për shtyp e trajnerit Panucci me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Turqinë, në stadiumin Loro Boriçi ku do të luhet takimi, ORA 17:00
 • Seanca stërvitore, ORA 17.30 (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E premte 22 Mars

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

SHQIPËRI-TURQI, ora 20.45

E shtunë 23 Mars

 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 11.00  (STËRVITJA ME DYER TË MBYLLURA)
 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.30

 E dielë 24 Mars

 • Nisja e skuadrës për në Andorra, ORA 08.00
 • Konferencë për shtyp e trajnerit Panucci sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Andorran, në stadiumin Estadio Nacional ku do të zhvillohet takimi, ORA 18.30
 • Seanca stërvitore, ORA 19.00 (E HAPUR, 15 minutat e para për median)

E hënë 25 Mars

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

ANDORRA – SHQIPËRI, ora 20.45

ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN

FSHF