Shkoder, veteranet kampionat rajonal

Ne Shkoder eshte mbyllur minikampionati i futbollit per veteranet. Gjithcka eshte organizuar nga Zyra Rajonale Shkoder e cila ka ndjekur me kujdes te vecante zhvillimin e ketij aktiviteti interesant. Kupen dhe titullin kampion e ka fituar skuadra e “Arifi Oil” e cila arriti te grumbulloje me shume pike se skuadrat e tjera pjesmarrese. Ra ne sy pjesmarrja e shume emrave te njohur te futbollit shkodran si Suat Lici, Safet Osja, Albert Kaci, Alban Hasani, Edmond Doci etj.