Shkoder. Aktivitet ne nder te veraneve

Diten e shtune perfundoi ne Shkoder Kupa dhe Trofeu qe  realizua ne nderim te  4 ish futbollisteve  te njohur Sadetin Zmijani, Ernest Halepjani, Qamil Halluni, dheKol Gjoni. Ne pergjithesi atmosfera ishte e bukur dhe interesante kjo edhe per organizimin e mire te Zyres Rajonale Shkoder. Pervec shume pjesmarresve prezent ishin edhe perfaqesues e familjare te ish lojtareve te cilet jo vetem qe nderuan figurat sportive por ndoqen me kersheri edhe ndeshjet e zhvilluara per kete aktivitet. Per te percjelle evinimentin futbollistik ishin edhe  disa veterane te nderuar  si Ramazan Rragami,  Selami Dani, Nikoll Gjergji etj. Per moshen deri ne 11 vjec kupen e fitoi Rozafa, per under 13 Vllaznia, under 15 Vllaznia, ndersa per  Under 19 vjec trofeu shkoi per furbollistet e rinj te Labeatit.