Pres.Duka ngushellon familjen e te njohurit e Kuzhe

Menjehere sapo ka mesuar lajmin e hidhur Presidenti i Federates Shqiptare te Futbollit zoti Armand Duka ka ngushelluar Familjen, te afermit dhe te gjithe te njohurit e trajnerit kroat.’ Kjo eshte nje humbje e madhe per familjen e tij dhe per familjen e futbollit ne pergjithesi, shpreh ngushellimet e mia me te sinqerta’ ka nenvizuar Duka.