Përballjet me Turqinë & Moldavinë, ja programi mediatik dhe stërvitor për dy ndeshjet e muajit Tetor

E hënë, 7 Tetor

 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në kompleksin Tropikal, ORA 13.00
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 16:00

 (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)


E martë, 8 Tetor

 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 10.30
 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.00
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 16.00

(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë, 9 Tetor

 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 10.30
 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.00
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 16.00

(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E enjte, 10 Tetor

 • Nisja e skuadrës për në Stamboll, ORA 09:15
 • Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Turqinë, ORA 19:00
 • Seanca zyrtare stërvitore, ORA 19:30

(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E premte, 11 Tetor

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

TURQI – SHQIPËRI, ora 20:45

E shtunë, 12 Tetor

 • Seanca stërvitore në Stamboll , ORA 11.00
 • (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)
 • Pasdite, nisja e skuadrës për në Moldavi

E dielë, 13 Tetor

 • Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Moldavinë, ORA 19:00
 • Seanca zyrtare stërvitore, ORA 19:30

E hënë, 14 Tetor

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

MOLDAVI – SHQIPËRI, ora 20:45

 

Shënim – Programi është subjekt i ndryshimeve.

ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN NË FSHF