Përballjet me Andorrën & Francën, ja programi mediatik dhe stërvitor për dy ndeshjet e muajit Nëntor

E dielë, 10 Nëntor

Konferencë për shtyp e trajnerit Reja për të shpallur listën e lojtarëve të grumbulluar për dy ndeshjet me Andorrën dhe Francën, në sallën e konferencave të FSHF, ORA 11:00

E hënë, 11 Nëntor

 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në kompleksin Tropikal, ORA 12:30
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 15:00

 (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E martë, 12 Nëntor

 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 12:30
 • Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 15:00

(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë, 13 Nëntor

 • Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Andorrën, ORA 12:30
 • Seanca zyrtare stërvitore, ORA 13:00 (Kompleksi Tropikal)

(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E enjte, 14 Nëntor

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

SHQIPËRI-ANDORRA, ora 20:45

E premte, 15 Nëntor

 • Seanca stërvitore në Tropikal , ORA 11:00
 • (E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)
 • Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13:30

E shtunë, 16 Nëntor

 • Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Francën në Arenë Kombëtare, ORA 16:00
 • Seanca zyrtare stërvitore, ORA 16:30

E dielë, 17 Nëntor

Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020

SHQIPËRI-FRANCË, ora 20:45

 Shënim – Programi është subjekt i ndryshimeve.

ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN NË FSHF