Njoftim mbi dhunen dhe truket

Federata Shqiptare e Futbollit gjate ketyre diteve ka ndjekur me vemendje gjithcka qe ka ndodhur ne fushat e futbollit ne kuader te kampionateve kombetare si edhe prononcimet publike apo ne media te gazetareve, specilalisteve  e personave te ndryshem te lidhur me veprimtarite futbollistike ne Shqiperi.