Kategoria Superiore U19

KALENDARI I KATEGORISË SUPERIORE DHE KATEGORISË SË PARË PËR U-19 & U-17

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e Kategorisë Superiore dhe Kategorisë së Parë për futbollin e moshave U-19 & U-17 , grupi A dhe grupi B për këtë javë futbollistike. Ndeshjet do të zhvillohen në datën 10 dhe 11 mars 2018. Më poshtë do të gjeni kalendarin e ndeshjeve, datën, orën dhe vendin se ku do të zhvillohen: