Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së dytë - FSHF

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së dytë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të pandemisë COVID-19. Zv.Përgatitësi atletik i skaudrës kombëtare, Luca Laurenti do të shpjegojë sot ushtrimet e radhës që duhet të realizojnë futbollistët profesionistë, e deri tek mosha U-15 meshkuj dhe femra.

Sipas udhëzimit gjatë ushtrimeve nëse është e mundur duhen: tapet, llastik, pesha të ndryshme, ujë për të pirë dhe një litar.

Për ata që nuk kanë ndjekur seancën e parë:

× WhatsApp