Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së dhjetë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të pandemisë COVID-19. Zv.përgatitësi atletik i skuadrës kombëtare, Luca Laurenti do të shpjegojë sot ushtrimet e radhës që duhet të realizojnë futbollistët profesionistë, e deri tek mosha U-15 meshkuj dhe femra.

Sipas udhëzimit gjatë ushtrimeve nëse është e mundur duhen: tapet, llastik, pesha të ndryshme, ujë për të pirë dhe një litar.

Të gjitha videot e tjera në lidhje me stërvitjen nga shtëpia, i gjeni në menunë “#RriNëShtëpi“.