Kupa e Shqipërisë U-17 & U-19 / Njihuni me datat dhe oraret e turit të dytë - FSHF

Kupa e Shqipërisë U-17 & U-19 / Njihuni me datat dhe oraret e turit të dytë

Kupa e Shqipërisë për grupmoshat U-17 dhe U-19 pasi ka përmbyllur ndeshjet e turit të parë që u zhvilluan me sistem grumbullimi, fillon ditën e nesërme turin e dytë të 1/8 finale. Ndeshjet do të zhvillohen në kompleksin Internacional në Pezë Helmës.

Datat dhe oraret e ҫifteve të turit të dytë:

 U-17

Skëndërbeu-Shënkolli / 17.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 1  (C1)
Pepa-Studenti / 16.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 2  (C2)
Teuta-Brians / 17.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 2  (C3)
Vora-Internacional / 15.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 1 (C4)
Apolonia-Tirana / 15.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 2  (C5)
Ak.Futbollit-Shkodra / 16.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 1 (C6)
Partizani-Vllaznia / 14.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 1 (C7)
Laberia-Laci / 14.01.2021 / 10:00 / Pezë Fusha 2  (C8)

U-19

Akademia Futbollit-Vllaznia / 14.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 1  (C1)
Apolonia-Shënkolli / 17.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 1 (C2)
Flamurtari-Shkëndija Tiranës / 16.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 2 (C3)
Besa-Laҫi / 14.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 2  (C4)
Football Republic-Tirana / 15.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 2  (C5)
Teuta-Partizani / 17.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 2  (C6)
Dinamo-Shkodra / 16.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 1  (C7)
Shkëndija Durrës -Internacional / 15.01.2021 / 12:00 / Pezë Fusha 1 (C8)

Skema e turit të tretë për U-17 dhe U-19:

C8 – C1
C7 – C2
C6 – C3
C5 – C4

× WhatsApp