Kupa e Shqipërisë U-17 & U-19, ndeshjet e 1/8

Sektori i Garave pranë Federatës së Futbollit ka përcaktuar kalendarin dhe ndeshjet e turit të 1/8 të Kupës së Shqipërisë për vitin 2020.
Këto ndeshje do të zhvillohen në datat 24-26 janar 2020 në qendrën sportive në Kamëz dhe në Pezë Helmës. Më poshtë sipas skemës do të gjeni kalendarin e plotë të përballjeve, orareve dhe vendodhjes: