KOMBËTARJA U-17/ NIS GRUMBULLIMI PËR TURNEUN ZYRTAR TË UEFA-S, MUSTEDANAGIC SHPALL LISTËN E FUTBOLLISTËVE!

Trajneri i përfaqësueses U-17 të Shqipërisë, Dzemal Mustedanagic në një konferencë për shtyp në ambjentet e FSHF, ka zbardhur listën e futbollistëve të grumbulluar për turneun zyrtar të UEFA-s, që do të zhvillohet në vendin tonë në datat 23-29 tetor 2018. Shqipëria bën pjesë në grupin e 8-të, sëbashku me Azerbaxhanin, Republika Ceke dhe Norvegjinë. Mustedanagic për këtë turne ka grumbulluar plot 23 futbollistë. Këto janë ndeshjet e kombëtares sonë U-17 që do të zhvillohen në stadiumin “Elbasan Arena”:
23 tetor ora 14:00 R.Ceke vs Shqipëri
26 tetor ora 14:00 Norvegji vs Shqipëri
29 tetor ora 14:00 Shqipëri vs Azerbaxhan

Njihuni me listën e futbollistëve të grumbulluar: