Kalendari i ndeshjeve për Kategorinë Superiore dhe të Parën

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e ndeshjeve për Superioren dhe të Parën. Këto janë ndeshjet e javës së 28-29 të Kategorisë Superiore dhe javës së 23-të të Kategorisë së Parë: