Kategoria Superiore U19

KALENDARI I MOSHAVE U-19 & U-17 PËR KËTË JAVË

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e Kategorisë Superiore për moshat , grupi A dhe B, si edhe moshat e Kategorisë së Parë për datëlindjen U-19 dhe moshen U-17, me dy grupet përkatëse për këtë javë futbollistike: