Kategoria Superiore U19

KALENDARI I KATEGORISË SUPERIORE PËR MOSHAT U-19 & U-17

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e javës së 26-të të Kategorisë Superiore, me dy grupet përkatëse,  A dhe B. Ndeshjet do të zhvillohen ditën e mërkurë datë 16 maj 2018.