KALENDARI I KATEGORISË SUPERIORE, KATEGORISË SË PARË DHE KATEGORISË SE DYTË PËR KËTË JAVË

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e Kategorisë Superiore, Kategorisë së Parë, grupi A dhe grupi B, me ndarjen pas përfundimit të fazës së dytë sipas rregullores play-off dhe play-out për secilin grup si edhe kalendari për Kategorinë e Dytë me dy grupet përkatëse për këtë javë futbollistike: