Kategoria Superiore U19

KALENDARI I KATEGORISË SUPERIORE DHE KATEGORISË SË PARË PËR MOSHAT U-19 & U-17

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e javës së 27-të të Kategorisë Superiore, me dy grupet përkatëse,  A dhe B për moshën U-19 dhe U-17.  Poashtu edhe kalendari për javën e 25-të Kategorise së Pare, grupi B, mosha U-19 dhe U-17. Ndeshjet do të zhvillohen ditën e shtunë dhe të dielë, datë 19 dhe 20 maj 2018.