KALENDARI I KATEGORISË SË DYTË DHE MOSHAVE PËR KËTË JAVË

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e Kategorisë së Dytë grupi A dhe B, si edhe kalendarin e futbollit të moshave U-19 & U-17, për Kategorinë Superiore dhe Kategorinë e Parë me dy grupet përkatëse, për këtë javë futbollistike: