Inagurim ne fshatin SOS

Nje  koecindence interesante dhe domethenese ka qelluar sebashku me viziten e Presidentit te FIGC ne Shqiperi zotit Abete.


Ajo eshte inagurimi i nje fushe futbolli ne fshatin SOS e cila eshte realizuar me investimin e Federates Shqiptare te Futbollit.

Ne prani te dhjetra femijeve te braktisur e ne nevoje tashme banore e futbolliste te Fshatit te mrekullueshem SOS,  drejtoresha Mimoza Manaj, Presidenti Duka, Presidenti Abete dhe Ambasadori  Gaiani kane prere shiritin e inagurimit duke marre si kujtim nje pjesez te shiritit te kuq  e bashke me te  mundesine e ndihmes edhe ne te ardhmen.

Drejtimi dhe ushtrimi i sportit e futbollit nga keta femije eshte nje detyre humane. Kete  mision civil  futbolli ka treguar se di ta beje me mire se kushdo dhe ne cdo kohe.

Presidenti Armand Duka duke i uruar per fushen e re u tha femijeve se FSHF do te jete gjithnje afer tyre per te zhvilluar sa me mire lojen e futbollit.