Hidhet shorti për Kategorinë Superiore, ja kalendari i plotë

Është hedhur sot paradite, në orën 11.00, në sallën e konferencave të Federatës Shqiptare të Futbollit, shorti për edicionin e ardhshëm të Kategorisë Superiore 2019-2020.

Nën interesimin e përfaqësuesve të klubeve që do të marrin pjesë në këtë kampionat dhe të mediave, skuadrat e Kategorisë Superiore kanë mësuar datat dhe kundërshtarët e tyre për 36 javët e këtij sezoni.

Shorti është hedhur nga Sekretari i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Futbollit, Ilir Shulku dhe Shefi i Departamentit të Garave, Lysien Nurishmi. Ja si do të ndeshen skuadrat e Kategorisë Superiore, në këtë edicion:

Kalendari Superiore Java 1-36