FUTSAL/ SHQIPËRIA DO TË LUAJ DY NDESHJE MIQËSORE NË RUMANI

Kombëtarja shqiptare e futbollit e drejtuar nga trajneri Erind Resuli do të zhvilojë dy ndeshje miqësore me përfaqësuesen e Rumanisë në Futsal, ditën e martë dhe të mërkurë të kësaj jave, 25 dhe 26 shtator. Përballjet miqësore do të luhen në orën 18:00 ditën e parë dhe orën 12:00 ditën e dytë në Arad të Rumanisë. Resuli për këto miqësore ka grumbulluar plot 14 futbollistë. Njihuni me listën e futbollistëve të grumbulluar: