Etika zgjedh kryesine

Sot ne ambjentet e Federates Shqiptare te Futbollit eshte bere mbledhja e pare e komisionit te Etikes i cili u zgjodh ne Asamblene e fundit te Zakonshme te FSHF-se e cila u mbajt me 22 shkurt ne Shkoder.


Ne kete mbledhje eshte zgjedhur kryetari i ketij Komisioni  te rendesishem. Ai eshte juristi i njohur Fatmir Braka dhe nenkryetari  eshte votuar ish trajneri i shquar i futbollit shqiptar Bejkush Birce.