Etika pezullon golshenuesit

FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT

KOMISIONI I ETIKES   

     Tirane me 24/05/2012

 

PROCESVERBAL

Komisioni i Etikes se FSHF i mbledhur sot ne date 24 Maj 2012 pasi u njoh me materialin e paraqitur nga Sekretariati Teknik i pasi diskutoi ceshtjet e paraqitura per shyrtim , ne perfundim

VENDOSI:

  1. Pezullimin e dhenies se titullit te golashenuesve per kategorine Superiore dhe Kategorine e Pare deri ne nje vendim te dyte te Komisionit te Etikes .

 

Komisioni i Etikes

          Kryetar                                       Zv  Kryetar                                            Anetar

                  Fatmir Brraka                       Bejkush Birce                                     Bashkim Koka

 

                                            Anetar                                              Anetar

                              Adriatik Brace                                            Ardian Leka (ne mungese)