Duka & Abete nenshkruajne marreveshjen

Abete ne FSHF

Gjithcka ne kete vizite eshte kulmuar me nenshkrimin e mareveshjes e cila ka marre jete nen siglen e Presidentit te FSHF-se Armand Duka dhe Presidentit te FIGC-se Giancarlo Abete.


Ne permbajtejen e saj terheq vemendjen mundesia per te zhvilluar ndeshje nderkombetare miqesore  me te gjitha kategorite duke filluar qe nga Kombetarja A e deri tek perfaqesueset e te gjitha moshave, per fermra, futsal etj.

I rendesishem  ne kete mareveshje eshte kualifikimi i trajnereve, arbitrave dhe punonjesve te administrates te futbollit tone. Shkembimi i eksperiencave, rritja a bashkepunimit dhe konkretizimi ne terren i ketij kualifikimi i cili ka te beje me ecurine dhe te ardhmen e futbollit mbeti shtylla kryesore e marreveshjes.

Angazhim me kete rast do te kete edhe per formimin e gjithanshem  profesional, marketing, iformacion etj.