Biletat për Shqipëri-Andorra dhe Shqipëri-Francë - FSHF

Biletat për Shqipëri-Andorra dhe Shqipëri-Francë

Federata Shqiptare e Futbollit njofton të gjithë tifozët se ka nisur shitja e biletave për ndeshjet Shqipëri-Andorra dhe Shqipëri-Francë.

Biletat mund ti gjeni pranë dyqanit zyrtar të FSHF-së, dhe në pikat e shitjes, ilustruar në posterat më poshtë:

× WhatsApp