ASAMBLEJA ZGJEDHORE E FSHF, ZGJIDHET KOMITETI EKZEKUTIV

Asambleja zgjedhore e FSHF e mbajtur sot në datë 7 shkurt 2018 në hotel “Adriatik”në qytetin e Durrësit ka zgjedhur edhe Komitetin Ekzekutiv të Federatës Shqiptare të Futbollit.

Pas rizgjedhjes në raundin e dytë të Presidentit, Armand Duka në krye të institucionit të futbollit, rradhën sipas punimeve të asamblese,  e kishin zgjedhjet për anëtarët e rinj të KE-së.

Me votat e anëtareve pjesëmarrës me te drejte vote në këtë Asamble zgjedhore u votebesuan dhe fituan të drejtën e përfaqësimit në FSHF, këta anetarë:

1. Abdyl Kuriu
2. Arben Dervishaj
3. Bardhyl Jera
4. Bardhyl Minxhozi
5. Edmond Spahiu
6. Edvin Libohova
7. Enkelejd Alibeaj
8. Lutfi Nuriu
9. Vasil Bicaj