Akreditimi - FSHF

Akreditimi

FORMULAR AKREDITIMI

(Për ndeshjen ndërkombëtare Shqipëri – Danimarkë dt.11.10.2014 në “Elbasan Arena”)

– Plotesimi i formulareve, duhet te kryhet nga dt.30.09.2014 deri me dt. 05.10.2014 online ne faqen e FSHF. Më pas nuk do të ketë asnjë mundësi për akreditim.

– Marrje e badge-s do te kryhet në “Elbasan Arena”, ne hyrjen e zones se Medias. Desku do te funksionoje me dt 10-10.2014 (nga ora 12.00-20.00) dhe me dt.11.10.2014 (nga ora12.00-19.30).

– Plotësimi dhe dërgimi i këtij formulari, jo domosdoshmërisht do të thotë se akreditimi është i kryer.

– Ne dt 06.10.2014 aplikuesit do të marrin përgjigje në lidhje me kërkesën e tyre, në emailet përkatëse.

– Operatorët mund te akreditohen vetëm për hyrje në stadium, zonën mix dhe sallën e konferencave. {loadposition akreditimi}