Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së tetë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Mesazhi i UEFA‑s: Epidemia nuk do t’i ndalojë kompeticionet tona të vendosen në fushën e lojës

Letra zyrtare e dërguar nga Presidenti i UEFA‑s Ceferin, drejtuesi i ECA, Andrea Agnelli, dhe...
Më shumë

LOJA SI PROFESION – KËSHILLA PUNE NGA LUIGI FEBBRARI

Luigi Febbrari – Përgjegjës i përgatitësve atletik të ekipeve...
Më shumë