Seminari me delegatët e ndeshjeve, FSHF i njeh me risitë dhe kërkon angazhim maksimal

Ditën e sotme, në ambjentet e "Air Albania Stadium", sektori i Garave ka zhvilluar një seminar informues me...
Më shumë

FSHF mbledh trajnerët e përfaqësueseve rajonale, kërkesë për përzgjedhje rigoroze të futbollistëve

Ditën e sotme në ambjentet e Federatës së Futbollit, Sekretari i Përgjithshëm Ilir Shulku dhe Drejtori Teknik,...
Më shumë